certificare dekang

Certificari internationale privind normele de siguranta si gust desavarsit al lichidelor de tigari electronice comercializate de Joytech.ro

Toate lichidele respecta standardele de siguranta GMP,HACCP, ISO,SGS,MDS. De asemenea toate ingredientele îndeplinesc USP, a se vedea raportul SGS prezentat mai jos. Proportia Ingredientelor continute in lichidele Dekang este perfect echilibrata pentru un gust optim si un volum de vapori mare.

Toate lichidele sunt realizate dupa mii de experimentari in urma carora s-a gasit echilibru optim de amestec intre VG (glicerina) si PG (o substanta dulce, transparenta cu un mare grad se absortie al apei) in vederea optinerii celei mai bune arome si a celui mai mare volum de vapori.

Lichidele pentru tigari electronice comercializate de Joytech.ro sunt considerate cele mai bune si sanatoase lichide de pe piata. Acum datorita strategiei Joytech beneficiati de cele mai bune preturi pentru lichide originale Dekang si Hangsen pornind de la 7,9 RON pentru lichidele de 10 mL si 19 RON pentru lichidele de 30 mL. Se acorda reduceri de pret substantiale pentru distribuitie nationala sau comenzi particulare in functie de cantitatea comandata.


certificat dekang