Magazin tigari electronice

modalitati de plata joytech.ro

Modalitati de Plata

 

Cum plătesc?

Modalităţile de plată diponibile pentru comenzile plasate online sunt flexibile:

  • Carduri bancare Mastercard/ Maestro/ Visa / Visa Electron online direct pe site;
  • Rate prin Card de credit Star BT, online direct pe site;
  • Plata la ramburs la primirea coletului;
  • Plata prin OP la ghiseul Poste Romane
  • Plata prin OP la ghiseul Raiffeisen Bank

 

Plata prin card online

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele: OnlinePay. Preturile tranzactilor online cu cardul sunt suportate de expeditor European Star Tehnology.

Pentru plata prin card sunt acceptate cardurile MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron (şi cardurile obişnuite de salarii).
Optând pentru această variantă, plata prin card, veţi fi redirecţionat către o pagină securizată, unde vi se va cere să introduceţi detaliile cardului dumneavoastră.Plationline.ro funcţionează pe sistemul autorizare/încasare. În momentul în care aţi făcut o comandă, banii vor fi doar blocaţi în contul dumneavoastră, iar atunci când se poate face dovada primirii comenzii de către comerciant, banii vor fi transferaţi din contul cardului dumneavoastră în contul comerciantului. În cazul în care expedierea produsului nu a fost făcută în timp util, suma va fi deblocată în maxim 30 zile, conform legilor în vigoare. Pentru mai multe detalii şi informaţii privind sistemul securizat de plată online, vă rugăm să accesaţi pagina partenerului nostru Plationline.ro.

 

Rate prin Card de credit Star BT

Profita de optiunea rate lunare fixe, fara dobanda, platind cu cardul tau de credit de la Banca Transilvania in 2 rate fara dobanda.
Oferta este valabila doar online.
Mai multe detalii: Star BT de la Banca Transilvania
Serviciu oferit in parteneriat cu PlatiOnline.ro

 

Plata ramburs la primirea coletului

Plata se efectueaza la primirea coletului de catre client si este decontata direct curieratului livrari on line. Pretul rambursului este inclus in pretul total de transport. Un tabel informativ privind preturile de transport si ramburs poate fi accesat la sectiunea Livrare Comanda

 

Plata in numerar la ghiseul Postei Romane

Plata se efectueaza la cel mai apropiat ghiseu al Postei Romane aflat in lista. Pentru aceasta alegeti optiunea de plata "Plata cash la ghiseul Posta Romana", iar comisionul postei romane pentru procesarea platii este in valoare de 1,5 RON.

Lista oficii postale teritoriale care accepta plata in numerar prin OP cu cod de bare poate fi accesata la adresa de mai jos:

http://api.plationline.eu/index.php?title=I_-_Lista_Oficiilor_Postale_unde_se_accepta_plata_numerar

 

Plata in numerar la ghiseul Raiffeisen Bank

Plata se efectueaza la cel mai apropiat ghiseu Raiffeisen Bank. Pentru aceasta alegeti optiunea de plata "  "Plata cash ghiseu Raiffeisen Bank". Plata se face in baza ordinului de plata printat in timpul procesarii comenzii online, iar comisionul bancii pentru procesarea platii este in valoare de 2,5 RON.

Cum anulez o comandă?

Pentru anularea comenzilor vă rugăm să ne contactaţi in ziua plasarii comenzii pana la ora 15:00 prin e-mail la office@joytech.ro sau telefonic la numerele afisate in sectiunea contact a a sitului