Magazin tigari electronice

Subscribe to RSS Feed

certificari

Certificari internationale privind normele de siguranta si functionare ale tigarilor electronice comercializate de Joytech.ro

Toate tigarile electronice comercializate joytech.ro respecta standardele international CE, FC, ROHS, sunt confectionate din cele mai rezistente materiale pentru protectie maxima, sunt puternice, au un design desavarsit si un grad de vaporizare mare. Clearomizoarele sau vaporizatoarele sunt construite din plastic special rezistent la socuri mecanice si solicitari termice. De asemenea structura etansa a vaporizatoarelor inlatura orice posibilitate de scurgeri exterioare. Rezistentele aferente vaporizatoarelor au valori mari  si asigura o vaporizare foarte buna. Constructia rezistentelor dint-o singura bucata asigura lipsa scaparilor de lichid si eventualul aparitia gustului de ars ce apare la modelel maii vechi. Bateriile au butoane incorporate sau pozitionate astfel incat sa se evite orice activare necontrolata. Suprafata exterioara a acestora este pretrata cu un lac de protectie ce le confera o rezistenta sporita si eleganta.

Acum datorita strategiei Joytech beneficiati de cele mai bune preturi de pe piata pentru tigarile electronice, pornind de la 69 RON

Se acorda reduceri de pret substantiale pentru distribuitie nationala sau comenzi particulare in functie de cantitatea comandata.

 

 

certificat joyetech


Certificari internationale privind normele de siguranta si gust desavarsit al lichidelor de tigari electronice comercializate de Joytech.ro

Toate lichidele respecta standardele de siguranta GMP,HACCP, ISO,SGS,MDS. De asemenea toate ingredientele îndeplinesc USP, a se vedea raportul SGS prezentat mai jos. Proportia Ingredientelor continute in lichidele Dekang este perfect echilibrata pentru un gust optim si un volum de vapori mare.

Toate lichidele sunt realizate dupa mii de experimentari in urma carora s-a gasit echilibru optim de amestec intre VG (glicerina) si PG (o substanta dulce, transparenta cu un mare grad se absortie al apei) in vederea optinerii celei mai bune arome si a celui mai mare volum de vapori.

Lichidele pentru tigari electronice comercializate de Joytech.ro sunt considerate cele mai bune si sanatoase lichide de pe piata. Acum datorita strategiei Joytech beneficiati de cele mai bune preturi pentru lichide originale Dekang si Hangsen pornind de la 7,9 RON pentru lichidele de 10 mL si 19 RON pentru lichidele de 30 mL. Se acorda reduceri de pret substantiale pentru distribuitie nationala sau comenzi particulare in functie de cantitatea comandata.


certificat dekang