Magazin tigari electronice

conditii utilizare site www.joytech.ro

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITITI SI SA ACCEPTATI ACESTE REGULI IN TOTALITATE. VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CA SUNTETI DE ACORD CU ACESTE REGULI.

Conditii de utilizare


Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul https://www.joytech.ro/, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.

Continut site

1. European GM Star Tehnology ofera acces liber la acest magazin online , pentru a asigura utilizatorilor acestui site un mod ideal de gestionare si achizitie a produselor solicitate.  Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa.

2. Dreptul de autor pentru toate informatiile existente pe acest site sunt detinute de European GM Star Tehnology SRL. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara a European GM Star Tehnology
Toate drepturile sunt rezervate.

3. Toate trade name-urile, trademark-urile, logo-urile si trade style-urile sunt proprietatea European GM Star Tehnology . Utilizarea adecvata a acestora se poate face numai in contextul produselor si serviciilor proprietarului marcilor, nici o alta folosire a acestora nefiind permisa fara o aprobare scrisa anterioara.

4. European GM Star Tehnology face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Fotografiiile au caracter informativ dar incercam sa sugeram cat mai exact prin afisiarea acestora calitatea produsului. Textele specifice articolelor din acest site au fost concepute in asa fel incat utilizatorul sa identifice cat  mai rapid si explicit specificatiile si destinatia produselor.

5. Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute pe server.

 
Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului joytech.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul joytech.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a aplicatiei   si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.


Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Bucuresti, Romania.

Dispozitii finale

European GM Star Tehnology si rezerva dreptul de a  efectua  modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra aplicatiei online https://www.joytech.ro/,  fara a fi necesara  notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Pentru informatii suplimentare, va asteptam cu un mesaj la adresa de email publirogm@yahoo.com.