Magazin tigari electronice

modul de plasare comenzi pe joytech.ro

 

1. Cum Cumpar?

1.1. Alegeți produsele

Folosind optiunea corespunzatoare meniului din stanga "Categorii" sau din bara de navigare superioara  "Produse" alegeti produsul care se potriveste dorintelor dvs.,si activati butonul "Adauga in Cos" aferent produsului selectat.

  

Pentru prezentare specificatii tehnice si prezentari video/ foto faceti click pe pictograma corespunzatoare produsului selectat. Va aparea urmatoarea fereastra de optiuni incluzand sectiunile detalii produs, produse recomandate, rasfoieste pozele, etc.

Pentru comparatii cu alte produse selectati optiunea "Adauga la Comparatii" si adaugati similar, pe rand, toate produsele din aceiasi categorie pe care doriti sa le comparati. Activand optiunea "Comparati produsele" din meniul vertical stanga, se va genera o singura lista cu toate produsele selectate pentru comparare, dupa cum este prezentat mai jos:

Pentru dorinte selectati optiunea "Adauga la dorinte" Produsele pe care doriti sa le cumparati in viitor vor fi inregistrate automat in Lista de Dorinte. Aceasta poate fi activata accesand sub-sectiunea corespunzatoare  din "Contul meu" sau direct din"  Lista de dorinte"" afisata in meniul vertical stanga-vezi foto:

1.2. Cosul de Cumparaturi

Dupa  activarea butonului "Adauga in cos'', veti fi directionat automat in pagina cosul de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea (buton actualizare cos de cumparaturi) sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate. Pentru a mai adauga produse in cos, puteti reveni in magazin prin activarea butonului "Continuă cumpărăturile"-vezi foto:

 

Nota: Totate preturile afisate nu includ TVA

Pentru informatii privind costurile de transport si modalitatile de livrare va rugam sa cititi articolul (Livrarea comenzilor)

Daca sunteti in posesia unui cupon de reduceri va rugam sa introduceti codul in campul Coduri de discount


1.3. Detaliile de livrare și comanda cu un singur click!

a. Dupa ce ati ales produsele, apasati butonul "Continuare Comanda". Daca sunteti un client nou, atunci trebuie sa selectati optiunea  "Inregistrare" din stanga ferestrei de mai jos si apoi sa selectati butonul "Continua" pentru continuarea inregistrarii.

b. Daca sunteti deja client, introduceti email-ul si parola in caseta din dreapta ferestrei de mai jos, activati butonul "Autentificare" si vi se vor incarca automat toate datele pe care le-ati folosit la ultima comanda. Daca doriti livrarea in aceleasi conditii, trebuie doar sa apasati butonul "Continua" in fiecare fereastra ce apre succesiv pana la finalizarea comenzii.

c. Puteti sa comandati selectand optiunea "utilizator neinregistrat" din stanga frstrei de mi jos, dar in acest caz trebuie sa introduceti datele de contact ori de cate ori efectuati o noua comanda.

Dupa activarea butonului "Continua" in situatile a. si c. de mai sus compăletati datele din campurile obligatorii aferente formularului de inscriere initializat-vezi foto:

 Activati din nou "Continua" spre finalizarea comenzi si completati succesiv campurile livrare si modalitati de plata.

Nota: Costul livrarii este fix, avand o valoare pre setata de 12 RON-vezi foto:

1.4. Modalitatea de plată

Puteti alege sa platiti ramburs numerar la livrare si in acest caz selectati optiunea "Cash on Delivery", sau prin  transfer bancar in contul firmei Raison Network International afisat la sectiunea "Contact "din bara meniu orizontala. In acest caz selectati "Bank Transfer Payment". Dupa alegerea metodei de plata preferate activati butonul "Continua" pentru finalizarea comenzii.

1.5. Revizuirea datele

Inainte de transmiterea comenzi aveti posibilitatea sa revizuiti datele-vezi foto:

 

Nota: Daca ati uitat sa comandati un produs apasati butonul din drapta jos a panoului de client
Aţi uitat un produs?  Editează Coşul Tău

Trimiteti comanda apasand butonul "Transmiteti Comanda"

Veti vizualiza pe ecran nr. comenzii!

Comanda dumneavoastră # este: 1000000XX si

Veţi primi un email de confirmare al comenzii şi un link pentru a putea urmări cum prograsează comanda.


1.6. În funcție de metoda de plată aleasă

Plata Ramburs in numerar la livrare ("Cash on Delivery") sau tramtansfer bancar ("Bank Transfer Payment"), dupa confirmarea acceptului de plata, comanda va fi procesata si trimisa spre livrare!

 

7. Veti fi notificat cu un email

care va contine numarul de transport prin curierat, documentele necesare la livrare sau invitatia de a ridica comanda de la locatia cea mai apropiata.