Magazin tigari electronice

prezentare magazin tigari electronice joytech.ro

 JOYTECH este bucuria de a fuma mai sanatos si mai ieftin, respirand aceiai aroma a tigarilor pe care le folosesti in mod uzual. Este tehnologia de varf care se intoarce catre micile vicii cotidiene. Acum cu ajutorul tigarilor comercializate de JOYTECH puteti fuma linistiti in orice mediu fara a provoca o reactie a celor din jur. Mai mult decat atat, aceste tigari au fost construite special pentru a nu intampina nici cea mai mica neplacere in timpul vaparii cum ar fi scurgheri de lichid , gust de ars, sau descarcarea rapida a bateriei. Tigarile comercializate de companie sunt o incununare a tehnologiei si a experientei indelungate , intr-un domeniu in care evaluarea personala intriseca a fiecaruia a reprezentat o provocare pentru un design, o functionalitate si mod de intretinere desavarsit. Toate tigarile electronice comercializate respecta standardele europene de functionare sigura si caliate CE, ROHS, FC specificate pe site. Lichidele sunt certificate international si sunt testate pentru a va conferi savoarea tigari preferate la un pret de 4 ori mai ieftin si mult mai sanatos. Bateriile de tigari electronice comercializate au circuit de protectie la scurtcircuit, sunt protejate impotriva scurgerilor interne accidentale, au circuit de alarmare optica descarcare baterie si sunt pretratrate exterior pentru rezistenta maxima. Clearomizoarele sau vaporizatoarele sunt fabricare din plastic special medical, transparent, rezistent la socuri si solicitari termice. De asemenea clearomizoarele sunt servisable, respectiv rezistenta se poate inlocui in cazul in care este epuizata fara a mai fi nevoit sa cheltuiti bani pentru un alt clearomizor. Toate componentele sunt facute din cele mai rezistente materiale pentru a beneficia de produs pe o durata de viata extinsa.

 Joyetech eGo C 1100 mah XL upgrade este ultima generatie din seria eGo care a atins cele mai inalte standarde tehnice. Se caracterizeaza printr-o baterie inteligenta prevazuta cu doua moduri de functionare, economic si vaporizare maxima, care pot fi comutate prin simpla apasare a unui buton, circuit de alarmare descarcare baterie gradual-50%, 10% si incarcare baterie 100%, modalitate usoara de umplere a cartusului de lichid si de inlocuire a rezistentei fara a fi necesara operatia de defiletare. Orice operatie este atat de simplu de executat incat se poate face cu o singura mana.

 Tigara electronica EGo LUX se caracterizeaza printr-o putere extinsa de 1300 mah, fiind cea mai puternica din generatie cu o capacitate de 1300 pufuri sau 4 zile de vapat. Este prevazuta cu clearomizor CE5+ transparent sau EVOD, gradat, cu o impedanta mare. Constructia este robusta, usoara, iar butonul bateriei este mascat pentru a se evita orice descarcare accidentala.

 Tigara electronica Kanger EVOD este o tigara eleganta, are un design desavarsit, o baterie cu buton delicat incorporat pentru protectie maxima, este puternica cu o capacitate de 1300 mah si este prevazuta cu un clearomizor super rezistent EVOD captusit cu manta de inox pretratata. Clearomizorul are indicatie gradata nivel lichid, o rezistenta servisabila usor de demontat si sistem de umplere usoara construit special pentru a preintampina orice scapare sau inundare accidentala a circuitului de vaporizare. Toate acestea la un loc fac din Kanger EVOD o tigara electronica ce satisface cele mai exigente gusturi.

 Tigara eGo passthrough se incarca in timpul fumatului, nu necsita demontarea pentru incarcarea cu lichid si reincarcare baterie, are o capacitate de 1300 mah, este usor de utilizat si are un design atragator. Clearomizorul este regenerabil, transparent, gradat si rezistent cu o impedanta de 2,4 ohm pentru vaporizare mare.

 Toate tigarile sunt furnizate optional cu lichidele corespunzatoare gustului tigarilor cu care utilizatorul este obisnuit.

 JOYTECH nu a scapat nici un detaliu pentru a-ti face o viata mai placuta si mai sanatoasa.
 JOYTEC Manager