Magazin tigari electronice

Conform Ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta aveti dreptul sa ne anuntati in scris la adresa de e-mail joytech.ro@gmail.com sau sa completati sectiunea comenzi si retururi  . In aczul in care ne notificati prin email va rog sa precizati ca renuntati la comanda, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului/comenzii.

Nu intra sub incidenta Ordonantei 130/2000 si nu se pot returna urmatoarele categorii de produse:

  • lichide pentru reincarcarea cartuselor,
  • atomizoare, clearomizoare sau cartomizoare folosite sau desigilate
  • cartuse (mustiuce), rezistente folosite sau desigilate
  • produsele ridicate din showroom
  • produsele comandate de societati comerciale si facturate ca atare

Produsele returnate trebuie sa fie in starea in care acestea au fost expediate, sa aibe toate accesoriile si cutiile originale, sa nu prezinte urme de uzura sau defecte, in caz contrar fiind obligati sa percepem contravaloarea operatiunilor necesare pentru aducerea produsului la starea initiala.

Din momentul receptiei returului, conform metodei stabilite de comun acord va vom credita contul pe site sau va vom rambursa valoarea produselor in maxim 30 zile.

In cazul in care produsele achizitionate sunt nefunctionale vor fi inlocuite cu un produs functional cu conditia notificarii in scris sau pe site in termen de maxim 48 de ore de la primirea produsului. In situatia in care produsul nu mai este disponibil acesta se va inlocui cu acordul clientului cu un produs asemanator, fie se va returna contravaloarea acestuia prin creditarea contului sau ramburs.

Pentru orice alte detalii suplimentare: office@joytech.ro