Magazin tigari electronice

tigari electronice eGo passthrough 1300 mah/ 4,2 V set doua tigari

SKU: tigari electronice eGo passthrough 1300 mah set LUX double

Disponibilitate: Out of stock

Excl. TVA: 186,00 RON Incl. TVA: 186,00 RON

Fi primul dintre prietenii tai care a vazut acest produs

Descriere: Setul de doua tigari eGo passthrough contine-2 baterii EGO passthrough upgarade 1300 mah, 2 clearomatizor CE5, 1 incarcator USB2 JOYTech CE, port tigarette din piele original EGO.Tigara prezinta posibilitatea de alimentare in timpul vapatului (fumatului)


Cadou: 1 sticluta 10 mg lichid Dekang + o rezistenta regenerare clearomizor


Culori disponibile: negru


Transport gratuit

kit passthrouh

Rasfoieste Pozele

Details

 

Setul de doua tigari electronice eGo passthrough  contine cea mai evoluata baterie din seria eGo, devansand modelele anterioare prin capacitatea marita de incarcare de pana la 4,2 V fata de de 3,6 V pentru o vaporizare eficienta si capacitatea bateriei de 1300 mah ce permite o autonomie de functionare a tigarii electronice extinsa de pana la 4 zile. Tigarile eGo passthrough pot fi alimentate in timpul vapatului (fumatului) sau direct de la priza optional , astfel incat nu sunteti obligat sa renuntati la fumat pentru incarcarea bateriei.Set-ul este livrat intr-o trusa de piele eGo originala, conceputa special pentru a va pastra si transporta intregul kit in cele mai bune conditii.

Clearomizorul este servisabil. Cel mai mare avantaj al acestui tip de clearomizor este rezistenta detasabila. Daca clearomizorul nu mai functioneaza cum trebuie (este epuizat), nu trebuie sa cumparati altul, schimbati doar rezistenta si este ca si nou. CE5 este printre cele mai avansate clearomizoare de pe piata fiind realizat dintr-un material cu reistenta crescuta si asigurand o capacitate de vaporizare mai mare decat madelele anterioare CE4 si CE3. Are un TH puternic (senzatia care se simte cand inhalezi aburul), consum de lichid moderat, usor de curatat si intretinut, usor de umplut cu lichid. Conul clearomizorului este confectionat din plastic medical (polipropilena). Avantajele plasticului medical sunt: rezistenta sporita la socuri mecanice, nu crapa din cauza caldurii, nu schimba culoarea lichidului. Un clearomizor plin contine suficient lichid pentru 1-2 zile de vaporizat. Clearomizorul este transparent si gradat astfele incat veti sti intotdeauna care este cantitatea de lichid din interior. Completarea cu lichid se face usor doar prin defiletarea mustucului si introducere lichidului direct din sticla pe langa pereti clearomizorului. Principalele calitati ale ecestui model sunt: etanseitate, rezistenta, utilizare usoare, transparenta, capacitate mare, interschimbabilitate interne la preturi semnificativ reduse, compatibilitate cu bateriile de putere mare si voltaj de peste 4,2 V. Odata cu acest clearomizor puteti comanda si pastila de regenerare pentru o folosinta indelungata.

De asemenea veti primi bonus o pastila clearomatizor pentru dublarea timpului de viata al acestuia si o sticluta de lichid la alegere din gama originala Dekang. Practic aveti tot ce va trebuie pentru a va bucura de un kit fiabil la cel mai bun pret de pe piata.

 

 • 1 buc. trusa originala eGo JOYTech neagra din piele
 • 2 buc. baterie eGo passthrough upgrade1300mah de ultima geneatie
 • 2 buc. clearomizor CE5+ de ultima generatie
 • 1 buc. cablu de alimetare USB 2 CE
 • 1 buc adaptorpriza-cablu USB
 • bonus 1 lichid 10 mL+o rezistenta

 

Info:

 

 • capacitate baterie 1300mAh
 • LED-ul rosu aprins de langa mufa de incarcare USB este aprins doar in timpul incarcarii
 • functie de alarma optica baterie descarcata prin aprinderea intermitenta a ledului albastru
 • bateriile au sistem de activare/dezactivare, 5 apasari succesive rapide intr-un interval de 2 secunde
 • rezistenta clearomizor: 2,5 ohm
 • diametru: 14mm
 • lungime: 170 mm (baterie+clearomizor)
 • lungime baterie:110 mm

 

 

Eticheta produs

Other people marked this product with these tags:

Folosiți spații pentru a separa etichete. Folosiți ghilimele simple (') pentru fraze.